인천시 초등학교 급식에서 자주 제공되는 음식의 기호도와 섭취량에 따른 1인 적정량 설정을 위한 기초연구 II.인천시 초등학교 급식에서 자주 제공되는 음식 섭취량의 실태조사

Title
인천시 초등학교 급식에서 자주 제공되는 음식의 기호도와 섭취량에 따른 1인 적정량 설정을 위한 기초연구 II.인천시 초등학교 급식에서 자주 제공되는 음식 섭취량의 실태조사
Other Titles
Preliminary Study on the Establishment of Proper Portion Using Consumed Size and Food Preference of Frequently Served Meals in the Elementary School Lunch Program in Inchon - 2 . A Study on the Consumption Size of Frequently Served Meals in the Elementary
Authors
장경자
Keywords
serving size, consumption size, proper portion
Issue Date
1998
Publisher
대한영양사협회
Series/Report no.
대한영양사협회 학술지; Vol.4 No.2
URI
http://dspace.inha.ac.kr/handle/10505/30554
ISSN
1225-9861
Appears in Collections:
College of Natural Science(자연과학대학) > Food and Nutrition (식품영양학) > Local Access Journal Papers, Reports(식품영양학 논문, 보고서)

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Browse