고문헌(1400년대~1800년대) 및 근대문헌(1900년대~1960년대)에 나타난 묵의 변천과 묵 쑤는 방법에 대한 고찰

Title
고문헌(1400년대~1800년대) 및 근대문헌(1900년대~1960년대)에 나타난 묵의 변천과 묵 쑤는 방법에 대한 고찰
Other Titles
Investigation on the History of the Muck (Traditional Starch Jelly) and Its Processing Methods Reviewed in the Ancient and the Modern Culinary Literatures
Authors
정라나
Keywords
muck (traditional starch jelly); starch powder; ancient and the modern culinary literatures
Issue Date
2008
Publisher
한국식생활문화학회
Series/Report no.
한국식생활문화학회지; Vol.23 No.1
URI
http://dspace.inha.ac.kr/handle/10505/30491
ISSN
1225-7060
Appears in Collections:
College of Natural Science(자연과학대학) > Food and Nutrition (식품영양학) > Local Access Journal Papers, Reports(식품영양학 논문, 보고서)

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