Browsing by Author : Eun-Ok Choe

All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:
  • Sort by:
  • In order:
  • Results/Page
  • Authors/Record:

Showing results 1 to 17 of 17

Issue DateTitleAuthor(s)
2007Antioxidant activity of lignan compounds in sesame oil on the oxidation of sunflower oil during heating최은옥
2004Effects of burdock (Arctium lappa L.) extracts on autoxidation and thermal oxidation of lard최은옥
2006Effects of flour storage conditions on the lipid oxidation of fried products during storage in the dark최은옥
2006Separation of lipid-soluble component to decrease thermal oxidation of lard from spinach (Spinacia oleracea).최은옥
2008당과 펙틴이 저당 머루잼의 품질특성에 미치는 영향최은옥
2001당근의 펙틴 분해효소 특성 및 예비 열처리 조건최은옥
2011들깨의 발아가 들깨지방질의 특성에 미치는 영향최은옥
2008볶은 참기름의 제조 및 저장 중 토코페롤과 리그난 함량 변화 및 산화 특성 연구최은옥
2007여러 수분활성도에서 저장된 밀가루의 지질 조성 및 산화최은옥
2005유지식품의 조리 중 기능성분의 변화최은옥
2000인천 지역 여성의 체중감량법에 대한 조사 연구최은옥
1998인천 지역 주부들의 고추장 사용실태 및 기호성에 관한 연구최은옥
2002인천광역시 노인들의 음식 및 식품에 대한 기호도 조사최은옥, 우경자, 천종희
1998인천지역 집단급식소의 식용유 소비실태최은옥
2000인천지역 초등학교 급식소 영양사들의 전처리 식품 사용에 관한 인식최은옥
2001인천지역 학교 급식소에서의 전처리 식품 사용 실태최은옥
2001저장 중 시금치의 클로로필 색소 성분에 영향을 주는 요인최은옥
1

Browse