고지방과 고당질 식이 섭취 마우스에 있어서 산채나물의 항산화 효과

Title
고지방과 고당질 식이 섭취 마우스에 있어서 산채나물의 항산화 효과
Other Titles
Antioxidant Effects of Sanchae-namul in Mice Fed High-Fat and High-Sucrose Diet
Authors
최은옥
Keywords
sanchae (wild vegetable), thiobarbituric acid reactive substances (TBARS), superoxide dismutase (SOD), glucose, insulin
Issue Date
2014-08
Publisher
한국식품조리과학회지
Series/Report no.
한국식품조리과학회지 ; 30권 4호 pp 369~377
URI
http://dx.doi.org/10.9724/kfcs.2014.30.4.369
http://dspace.inha.ac.kr/handle/10505/39608
ISSN
2287-1780
Appears in Collections:
College of Natural Science(자연과학대학) > Food and Nutrition (식품영양학) > Local Access Journal Papers, Reports(식품영양학 논문, 보고서)

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Browse