참기름 첨가에 의한 어유 보강 에멀젼의 클로로필에 의한광산화 개선 효과와 산화 방지제 함량 변화

Title
참기름 첨가에 의한 어유 보강 에멀젼의 클로로필에 의한광산화 개선 효과와 산화 방지제 함량 변화
Other Titles
Improvement of Chlorophyll-photosensitized Oxidation of Fish Oil-enriched Emulsion by Sesame Oil Addition and Antioxidant Content Changes
Authors
최은옥
Keywords
sesame oil, fish oil-enriched emulsion, chlorophyll-photosensitized oxidation, antioxidants
Issue Date
2014-04
Publisher
한국식품과학회지
Series/Report no.
한국식품과학회지 ; 46권 2호 pp 127~134
URI
http://dx.doi.org/10.9721/KJFST.2014.46.2.127
http://dspace.inha.ac.kr/handle/10505/39605
ISSN
0367-6293
Appears in Collections:
College of Natural Science(자연과학대학) > Food and Nutrition (식품영양학) > Local Access Journal Papers, Reports(식품영양학 논문, 보고서)

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Browse