산채나물의 관능적 특성에 근거한 소비자 기호도 유도 인자 분석

Title
산채나물의 관능적 특성에 근거한 소비자 기호도 유도 인자 분석
Other Titles
Sensory Properties and Drivers of Liking Sanchae namul (seasoned dish with wild edible greens)
Authors
최은옥
Keywords
wild edible greens, consumer acceptance test, multivariate analysis of variance (MANOVA), partial least square-regression (PSLR), check-all-that-apply (CATA)
Issue Date
2014-04
Publisher
한국식품조리과학회지
Series/Report no.
한국식품조리과학회지 ; 30.권 2호 pp 200~211
URI
http://dx.doi.org/10.9724/kfcs.2014.30.2.200
http://dspace.inha.ac.kr/handle/10505/39603
ISSN
2287-1780
Appears in Collections:
College of Natural Science(자연과학대학) > Food and Nutrition (식품영양학) > Local Access Journal Papers, Reports(식품영양학 논문, 보고서)

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Browse