Local Access Journal Papers, Reports(식품영양학 논문, 보고서)162

Issue DateTitleAuthor(s)
2014-12연근, 김, 깻잎 부각의 산화방지 활성, 폴리페놀 화합물과 토코페롤 함량최은옥
2014-12토스팅에 따른 김의 지방질 산화, 산화방지성분과 색소 변화최은옥
2014-08당종류와 최종가열온도가 다른 결착제로 제조한 찰현미 쌀엿강정의 물리화학적, 관능적 특성 변화최은옥
2014-08고지방과 고당질 식이 섭취 마우스에 있어서 산채나물의 항산화 효과최은옥
2014-08요양병원인증제 전·후의 요양병원 임상영양관리 현황 비교이수경
2014-06백년초 및 녹차 가루 첨가 연근 부각의 지질저하 기능성최은옥
2014-06생강나무(Lindera obtusiloba Blume)와 초피나무(Zanthoxylum piperitum DC) 추출물의 항균활성정현정
2014-04인천지역 초, 중, 고등학생의 아침식사 섭취 실태 및 식품 기호도 조사 연구최은옥
2014-04산채나물의 관능적 특성에 근거한 소비자 기호도 유도 인자 분석최은옥
2014-04참기름 첨가에 의한 어유 보강 에멀젼의 클로로필에 의한광산화 개선 효과와 산화 방지제 함량 변화최은옥
2014-08-27뽕잎가루 배합비에 따른 뽕잎절편의 무기질 함량 및 품질 특성우경자
2014-08-27Anthropometric Characteristics, Health-Related Lifestyles and Nutrient Intake of Korean Elderly with Use of Dietary Supplements장경자
2014-08-27Effects of Taurine Supplementation on Hepatic Lipid Peroxide Metabolism in Streptozotocin-induced Diabetic Rats장경자
2014-08-27Relationships between Obesity, Sleep Quantity and Sleep Quality in Korean College Students장경자
2014-08-27청소년 운동선수에서의 비만 및 혈청 지질에 관한 분석장경자
2014-08-27Preventive Effect of Fermented Milk Supplement with Tomato (Lycopersion Esculentum) on Bone Loss in Ovariectomized Rats장경자
2013Analysis of Fatty Acids and Phytosterols in Ethanol Extracts of Nelumbo nucifera Seeds and Rhizomes by GC-MS장경자
2013Chamnamul [Pimpinella brachycarpa (Kom.) Nakai] ameliorates hyperglycemia and improves antioxidant status in mice fed a high-fat, high-sucrose diet최은옥
2013Effects of Fatty Acid Composition and β-Carotene on the Chlorophyll Photosensitized Oxidation of W/O Emulsion Affected by Phosphatidylcholine최은옥
2013Effects of Water Activity on the Lipid Oxidation and Antioxidants of Dried Laver (Porphyra) During Storage in the Dark최은옥

Browse