Local Access Journal Papers, Reports(식품영양학 논문, 보고서)162

Issue DateTitleAuthor(s)
2014-12토스팅에 따른 김의 지방질 산화, 산화방지성분과 색소 변화최은옥
2014-12연근, 김, 깻잎 부각의 산화방지 활성, 폴리페놀 화합물과 토코페롤 함량최은옥
2014-08고지방과 고당질 식이 섭취 마우스에 있어서 산채나물의 항산화 효과최은옥
2014-08당종류와 최종가열온도가 다른 결착제로 제조한 찰현미 쌀엿강정의 물리화학적, 관능적 특성 변화최은옥
2014-08요양병원인증제 전·후의 요양병원 임상영양관리 현황 비교이수경
2014-06백년초 및 녹차 가루 첨가 연근 부각의 지질저하 기능성최은옥
2014-06생강나무(Lindera obtusiloba Blume)와 초피나무(Zanthoxylum piperitum DC) 추출물의 항균활성정현정
2014-04산채나물의 관능적 특성에 근거한 소비자 기호도 유도 인자 분석최은옥
2014-04참기름 첨가에 의한 어유 보강 에멀젼의 클로로필에 의한광산화 개선 효과와 산화 방지제 함량 변화최은옥
2014-04인천지역 초, 중, 고등학생의 아침식사 섭취 실태 및 식품 기호도 조사 연구최은옥
2014-08-27Anthropometric Characteristics, Health-Related Lifestyles and Nutrient Intake of Korean Elderly with Use of Dietary Supplements장경자
2014-08-27Effects of Taurine Supplementation on Hepatic Lipid Peroxide Metabolism in Streptozotocin-induced Diabetic Rats장경자
2014-08-27Preventive Effect of Fermented Milk Supplement with Tomato (Lycopersion Esculentum) on Bone Loss in Ovariectomized Rats장경자
2014-08-27Relationships between Obesity, Sleep Quantity and Sleep Quality in Korean College Students장경자
2014-08-27뽕잎가루 배합비에 따른 뽕잎절편의 무기질 함량 및 품질 특성우경자
2014-08-27청소년 운동선수에서의 비만 및 혈청 지질에 관한 분석장경자
2013Effects of Fatty Acid Composition and β-Carotene on the Chlorophyll Photosensitized Oxidation of W/O Emulsion Affected by Phosphatidylcholine최은옥
2013Analysis of Fatty Acids and Phytosterols in Ethanol Extracts of Nelumbo nucifera Seeds and Rhizomes by GC-MS장경자
2013Chamnamul [Pimpinella brachycarpa (Kom.) Nakai] ameliorates hyperglycemia and improves antioxidant status in mice fed a high-fat, high-sucrose diet최은옥
2013Serum osteopontin concentration is decreased by exercise-induced fat loss but is not correlated with body fat percentage in obese humans장경자

Browse